Gazdasági elemzések

Home > Gazdasági elemzések

Gazdasági elemzések

Adatelemzés felsőfokon

Egy adathalmazból az információk kinyerése, tendenciák felfedése, összefüggések feltérképezése nagyban megkönnyíti a sikeres üzletmenet vitelét, a vállalkozás nyereségesebbé tételét. Ha rendelkezik egy adatbázissal, és arra kíváncsi, hogy milyen információt rejtenek a számok, milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek vállalkozásában, akkor rám számíthat! 

Az elemzésre váró adatok származhatnak bármilyen forrásból, mely lehet akár egy kérdőíves megkérdezés, saját kontrolling/számviteli rendszer adatbázisa, vagy bármilyen céges nyilvántartás (HR, vevő/eladó forgalom stb.). 
Az elemzés történhet szabadon – amennyiben minden lehetséges információra szüksége van, és rám bízza a kérdések megfogalmazását is –, vagy irányítottan – az Ön konkrét kérdéseinek megválaszolása mentén. Döntsön bármelyik mellett, egy részletes és értékes elemzés birtokába fog kerülni.
Az általam nyújtott kimagasló minőségre garanciát nyújt a több mint 20 évre visszatekintő szakmai tapasztalaton alapuló szaktudásom, melyet legjobbaktól sajátítottam el, és fejlesztettem tovább. Megismertem a statisztikai elemzési módszertan kivételesen széles körét (a legegyszerűbbtől a legösszetettebig), rendelkezésemre állnak a legmodernebb statisztikai elemző szoftverek, melyek segítségével élvonalbeli elemzést tudok Önnek nyújtani.
Az elemzés elkészítése során folyamatosan szem előtt tartom, hogy az bárki számára könnyen érthető, de pontos és precíz legyen; továbbá minden kérdésére választ adjak olyan formában, ahogy Ön azt szeretné. A megértést könnyítendő, az elemzésben átlátható táblázatokkal és beszédes diagramokkal is szemléltetem az eredményeket, melyekből kérésre lényegre törő bemutató, prezentáció is készülhet. Munkáimat szigorú ütemterv mentén végzem, így biztosítom ügyfeleim számára a határidők minden körülmények melletti betartását.